Aanbod

The Homeworkcompany biedt zowel individuele huiswerkbegeleiding als huiswerkbegeleiding in kleine klasjes.

Tijdens de individuele begeleiding wordt er specifiek aan een of meerdere vakken gewerkt waarmee de leerling moeite heeft. Dit gebeurt onder begeleiding van een begeleider die gespecialiseerd is in het desbetreffende vak. Een les duurt altijd minimaal 60 minuten en vindt plaats op een vaste dag en een vast tijdstip.

Tijdens de huiswerkklas werken de leerlingen in groepjes van maximaal 6 leerlingen aan hun huiswerk. De aanwezige begeleider biedt de leerlingen de mogelijkheid om ze te helpen met het maken van een planning voor hun huiswerk en overhoort de leerlingen van de te leren stof indien nodig. Leerlingen kunnen met al hun vragen bij de begeleider terecht en zullen vervolgens zelfstandig aan het werk gaan. Een les duurt altijd minimaal 120 minuten.

Wanneer een leerling zich aanmeldt zullen wij samen met de ouders en de leerling zelf bekijken wat de beste manier van huiswerkbegeleiding. Dit kan variëren van alleen individuele begeleiding of alleen huiswerkbegeleiding tot een combinatie van beide.

Geïnteresseerd in één van de verschillende begeleidingen? Meld uw kind dan aan voor basisschool begeleiding, huiswerkbegeleiding begeleiding, individuele begeleiding, examentraining of een andere training.

Aanmelden