Examentraining

Exametraining

Veel leerlingen zien op tegen hun eindexamen. Een goede voorbereiding is echter heel erg belangrijk. Vaak weten leerlingen niet waar ze moeten beginnen met leren, de stof voor het examen is erg veel. THWC biedt examenleerlingen hulp bij het aanbrengen van structuur in hun voorbereiding. Onze begeleiders zijn uitermate goed op de hoogte van welke stof er op het examen getoetst gaat worden. Samen met onze leerlingen maken ze samenvattingen, planningen en stappenplannen. De stof wordt uitvoerig doorgenomen en uitgelegd, oude examens worden geoefend en er zullen proefexamens, door THWC ontwikkeld, afgenomen worden. Dankzij de trainingen zullen de leerlingen tijdig alle stof doorgenomen hebben, wordt alles nog een keer herhaald en kunnen ze vragen stellen over delen die ze nog moeilijk vinden. Ook krijgen ze meer zelfvertrouwen en rust. Wij begeleiden de meeste examenleerlingen gedurende het hele schooljaar (vaak zelfs meerdere jaren) met behulp van privélessen. Na de wintervakantie bieden wij ook examentrainingen aan.

Wij bieden examentrainingen aan in (bijna) alle vakken van het vmbo, havo en vwo. Voor informatie kun je mailen naar info@thwc.nl

Aanmelden
Ik heb veel aan de begeleiding gehad! Zonder de begeleiding dan was ik nooit geslaagd voor wiskunde en nu haalde ik altijd minimaal een 6 voor wiskunde zonder dat ik oplette in de klas! Het was ook gewoon leuk, niet 2 uur lang achter elkaar sommen en leren, maar af en toe ook 5 minuten pauze en even kletsen over andere dingen!

Justin Swart