THWC Wiskunde

Voor wiskunde heeft The Homework Company haar eigen methode ontwikkeld , aangezien ontzettend veel leerlingen moeite hebben met het vak wiskunde. Op basis van onze ervaringen hebben wij een methode ontwikkeld die voor de meeste leerlingen duidelijker en beter te begrijpen is. Deze methode is aanvullend. Wij werken met de boeken van school, maar vullen onze lessen aan met onze eigen methode. Uit ons eigen onderzoek blijkt dat ruim 90 % van de leerlingen in het voortgezet onderwijs veel baat heeft bij het werken met onze THWC wiskunde methode. Onderdeel van deze methode is dat we eerst op zoek gaan naar het niveau van onze leerlingen bij aanvang van de lessen. Bij wiskunde is het vaak een groot probleem dat leerlingen door de jaren heen een achterstand hebben opgelopen. Wanneer er aan deze achterstand niets gedaan wordt, wordt wiskunde ieder jaar moeilijker en minder goed te begrijpen. Door terug te gaan naar de basis en door onze leerlingen met onze eigen methode zo snel mogelijk de achterstallige kennis in te laten halen, behalen wij vaak ontzettend snel resultaat.

Hoeveel lessen er nodig zijn om een leerling zijn/haar achterstand in te laten halen verschilt natuurlijk per leerling. Door een kleine wiskunde toets bij onze leerlingen af te nemen kunnen wij een persoonlijk plan maken. Dit gaat uiteraard in overleg met de ouders.

Aanmelden
Ik heb veel aan de begeleiding gehad! Zonder de begeleiding dan was ik nooit geslaagd voor wiskunde en nu haalde ik altijd minimaal een 6 voor wiskunde zonder dat ik oplette in de klas! Het was ook gewoon leuk, niet 2 uur lang achter elkaar sommen en leren, maar af en toe ook 5 minuten pauze en even kletsen over andere dingen!

Justin Swart