Melanie Joelle van Haastrecht

Melanie Joelle van Haastrecht

Ik kwam begin vijfde bij The Homework Company, ik en mijn 4 gemiddeld voor wiskunde. Na een kennismakingsles ben ik een jaar lang iedere maandag avond bij The Homework Company geweest, naast het serieuze werken is het namelijk ook heel erg gezellig! Je voelt je op je gemak en iedereen is welkom!

Mijn wiskunde cijfers gingen omhoog en ik ging van een 4 gemiddeld naar een 6.5 gemiddeld dankzij de lessen van Emmely en Kelly. Ik heb hierna een examencursus wiskunde bij Kelly gevolgd om dat ultieme doel te bereiken: het eindexamen. Ik haalde voor mijn eindexamen niet zomaar een voldoende, ik haalde een 7.5!
Dankzij The Homework Company ben ik geslaagd!

Melanie Joelle van Haastrecht

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *